Vatten-76webb

Mot Göteborg :)

Då är man påväg från Malmö till Göteborg då :) De var grymt kul att kolla på tävlingarna på Grand Prix, väldigt lärorikt att kolla på bilinifitness o se vilken form tjejerna är i. Tyvärr så hann jag inte se vem av de som kom till finalen för vi drog tidigare, men kan gissa mej till de, vissa var grymt bra tränade :) När vi kommer till Göteborg blir det The Zone, ska bli skitkul att kolla på!

Här har ni en bild på mej nyvaken utanför Statoil nyss, har sovit en stund i bilen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln