Vatten-76webb

Mot Göteborg :)

Då är man påväg från Malmö till Göteborg då :) De var grymt kul att kolla på tävlingarna på Grand Prix, väldigt lärorikt att kolla på bilinifitness o se vilken form tjejerna är i. Tyvärr så hann jag inte se vem av de som kom till finalen för vi drog tidigare, men kan gissa mej till de, vissa var grymt bra tränade :) När vi kommer till Göteborg blir det The Zone, ska bli skitkul att kolla på!

Här har ni en bild på mej nyvaken utanför Statoil nyss, har sovit en stund i bilen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln