Vatten-76webb

Kvaddad bil :D

Då har man just städat lägenheten GRUNDLIGT, fan har aldrig städat så mycket som jag gjort ikväll asså. Har haft ont i magen idag, magkatarr som jävlas så har tagit det lugnt förutom mitt städryck på kvällen, man kan inte ta det lugnt allt för länge ;) Så imorgon planerar jag att jobba dubbla pass ifall jag får för att ta igen lite tid som jag missat. Sedan så måste jag träna efter med, kommer bli mycket imorrn kan man säga, så fuck magkatarren, nu kör vi! ;)

Har haft en jävla grym helg asså, hade skitkul i både Malmö och Göteborg. Det har verkligen kännts som sommar, helt otroligt skönt! Fick äran att åka med på motorcykel i det underbara vädret med, sjukt kul! Tänk om man kunde ha motorcykelkort, o motorcykel med då förstås! Fast då hade jag nog dött en allt för tidig död kan jag tänka mej, fartgalen som man är ;)

Jag vet ju hur det gick för min stackars Ford Mondeo jag hade för massa år sedan haha. Lyssnade på musik högt som fan och vart så jävla supertaggad så jag körde fort som satan på kurviga grusvägar o satte bilen i ett träd och en sten i skogen haha. Fick dock värdlens jävla kick av det! Jävlar va skön känsla :D Så ni hör ju, jag ska inte ha för snabba saker, bäst att hålla sej till Amazon som går i 120 i nedförsbackar om jag har tur hehe ;)Med rumpan bar... ;)Det är många som mejlar och verkar ha nån sorts fetisch om denna grejen jag visar på videon nedan, så tänkte göra er lite glada idag också ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln