Vatten-76webb

Valborg o grejer ;)

Då har man just dragit i sej grillad kyckling och potatissallad m.m och är i matkoma kan man väl säga, asgött! Har varit o gymmat på badhuset för första gången med, gick otroligt bra, axlar o armar är DÖDA nu :D Så satans skönt o va lite ledig med! Kommer bli softa resten av dagen och sen bär det av till Stockholm imorgon och vara där över helgen för att kolla på Body Classic, ska bli sjukt kul! Hoppas ni allihop har en grym Valborg ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln