Vatten-76webb

Mina tävlingsplaner :)

Nuuu är det bloggdags! Sorry för att jag varot segast i världen typ men det har varit lite fullt upp på senaste dagarna :) Skulle ha jobbat kväll igår men då vart det en helkväll på akuten med mormor istället som hade ont i magen. Svensk sjukvård säger jag bara, man får ju vänta i timmar innan man får nån hjälp, verkar som man måste vara halvt död för att det ska gå undan^^

Annars så har man ju varit i Stockholm i helgen och kollat på tävlingarna på Body Classic, vilket var riktigt kul! Har verkligen haft en sjukt mysig helg där ;) Var speciellt kul att kolla på hinderbanan och Atletic Fitness faktiskt, tänk om man kunde vara grym på chins och dips så man kunde ställa upp i det nån gång, får väl sätta igång att öva mer på det ;) Vart sjukt taggad på att testa hinderbanan i alla fall, fast helt när ingen skulle se mej haha, jag som har sämst kondition i världen just nu vore nog ingen fröjd att se, skulle väl ligga död o flåsa som en fisk på land efter halva banan eller nått :D

Bikinifitness var det också ritkigt kul att kolla på igen. Tycker det är lite svårt att se hur "man ska se ut" i kroppen för att det ska gå bra för en i bikinfitness. Vissa är på gränsen till mulliga och otränade medans vissa har mycket mer muskelmassa och är riktigt hårda. Personligen så föredrar jag det muskulösa och hårdare alternativet. Ska man sen kolla på vilka som vunnit i både Malmö och nu i Stockholm så verkar det vara de tjejerna med mer muskelmassa och hårdhet som har knipit förstaplatserna så det gillar jag starkt :) Det ska ju synas att man tränar liksom annars kan ju vem som helst som knappt satt sin fot på ett gym ställa upp och det känns bara fel enligt mej. Att vara smal ska liksom inte räcka för att vinna, smal kan ju de flesta bli genom att bara banta^^
Jag hade ju själv planerat att ställa upp i Altrömertrofèn nu i juni men har faktiskt tagit beslutet att vänta med det och sikta på Decembercupen istället. Jag är ju en sån satans tävlingsmänniska så jag vägrar att bara se smal ut, eller att komma sist helt enkelt. Jag vill bygga mer muskelmassa innan jag står på scenen. Jag skulle aldrig kunna tolera att komma sist på något sätt så nu är det bygga mer som gäller, med fokus på ben, vader, rumpa och utsida axlar som prio ett.
Kommer bli att öva mer på chins och dips med framöver, vill bli grym på det med ;) Man vart rätt taggad på att bli bra på det när man kollade in Atletic Fitness vill jag lova. Jag kan ju aldrig finna mej i att inte klara av nått o vara "dålig" på nått och jämför mej gärna med andra så detta ska jag bli GRYM på hehe.


Har fått hem sååå snygga kläder från http://www.mmsports.se/ som jag bara måste visa, bland annat denna tröjan, love it!Sen så var det ju så grymt ljus på hotellrummet i Stockholm, du vet ett sånt där ljus som framhäver magmusklerna en del så var ju tvungen att knäppa några bilder ;)

 


Den här rumpan o de där benen ska kötta till sej ordentligt nu framöver!Nya VIP bilder är det allt dags för eller vad säger ni? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln