Vatten-76webb

Om min träning, kost, och kosttillskott.

Jag har fått väldigt mycket frågor mejlade angående min träning, vad jag äter, hur ofta jag tränar och vilka kosttillskott jag kör med så tänkte köra ett inlägg där jag svarar på era frågor om det istället för att mejla runt till allihopa :)

Jag har tränat regelbundet i cirka 1,5-2 år nu och har i stort sett enbart kört styrketräning. Promenerade en hel del i början när jag hade hund (för att passa på att besvara era frågor ni ställt om vart hunden Grizzly tagit vägen så var det mitt ex hund så har ej kvar honom längre på grund av att jag sagt upp kontakten med exet) så långa promenader har väl i stort sett varit den enda konditionsträningen jag kört med, men det ska det bli ändring på tänkte jag, konditionen just nu är ju inte den bästa tyvärr så tänkte ta tag i det där med att ge mej ut o springa nu när det börjar bli gött o varmt ute ;)

Jag tränar cirka 1-1,5 timme om dagen ungefär 5-6 gånger i veckan och brukar köra 1-2 muskelgrupper per dag.
Jag kör igenom hela kroppen på en vecka och kör igenom ben, vader och rumpa två gånger i veckan eftersom de är prio ett för mej att bygga på mer musklemassa på.

Till maten så räknar jag inte alls på hur mycket jag får i mej eller något sådant, i dagsläget i alla fall. Jag äter när jag är hungrig och äter i stort sett bara vanlig husmanskost. Jag äter i princip aldrig skräpmat och godis och liknande och har ingen "ätardag"som många kör med. Min stora svaghet har ju alltid varit Coca Cola, men den har jag faktiskt lyckats ersätta med Cola Zero och Pepsi Max nu så det dricker jag lite då och då. Sedan så festar jag inte så mycket längre, förr blev det ju nästan varje helg men nu är det väldigt sällan så det blir inte mycket alkohol överhuvudtaget.

Sedan till kosttillskott så använder jag mej enbart av kosttillskott från MM Sports. Jag kör PWO innan träningen, aminosyror medans jag tränar och proteinshake efter jag tränat. Sedan så kör jag även på multivitaminer, omega 3 och andra vitaminer varje dag.

Jag har faktiskt testat en ny PWO nu från MM Sports som fungerar superbra för mej, får verkligen grym energi och det sticker lite gött i kroppen av den ;) Dessutom så är det riktigt god, det kan man inte säga om många PWOs :D

Hoppas ni har fått svar på några av era frågor, vill ni veta mer så är det bara mejla så ska jag svara så fort jag kan :)

Det är denna PWOn jag använder mej av nu.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln