Vatten-76webb

Sleepytime :)

Jobba, äta, träna har dagen gått ut på, som vanligt alltså,och även hunnit umgås med grannen Jossan och före detta grannen Terese nu på kvällen också :) Nu blir det sova, tänkte komma upp någorlunda tidigt imorrn så man hinner träna, blogga, ringa lite samtal o så innan jobbet imorgon. Söv så gött allihop :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln