Vatten-76webb

Sleepytime :)

Jobba, äta, träna har dagen gått ut på, som vanligt alltså,och även hunnit umgås med grannen Jossan och före detta grannen Terese nu på kvällen också :) Nu blir det sova, tänkte komma upp någorlunda tidigt imorrn så man hinner träna, blogga, ringa lite samtal o så innan jobbet imorgon. Söv så gött allihop :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln