Vatten-76webb

Blondie

Då har man tagit tag i det där med att färga utväxten då äntligen, nått måste man göra när man är hemma med magont, inte bara ligga o slöa. Det är så sjukt, det känns verkligen som man blir blondare o blondare för varje dag fast det inte alls är medvetet. Solen måste bleka utav helvete asså. Vill ju ha kvar den där guldiga nyansen i håret, gillar mer att det ser lite naturligare och guldaktigt ut än att det blir så blonderat så det blir platinablont.

Håret tar så satans mycket stryk av att vara så blondt, det gick ju av galet mycket hår för mej då när jag höll på o blonderade som värst. Sedan när jag tog mod till mej o färgade håret mörkbrunt där ett tag så repade sej håret och växte till sej för första gången på länge. Så man kanske ska satsa på att få i en lite mörkare blond nyans i hela håret, vad tror ni om det? :)

Sedan känns de som man slarvat med träningen ett tag nu, föööör mycket vilodagar och det är inte okej asså. Så nu när magen slutat göra ont så blir det allvar o rutin igen, jobba, träna, sova, och äta då förstås ;)
Nyfärgat hår och inga lösögonfransar idag på grund av att jag inte orkart idag helt enkelt :D
Har sagt det några gånger och säger det igen, FULL FOKUS på ben o rumpa framöver nu, ingen vila här inte, nu ska de byggas rejält ;) Dagsformen kan jag bjuda på för dagen :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln