Vatten-76webb

Magjävel..

Sorry för dåliga uppdateringen allihop. Ligger hemma med ont i magen o illamående idag, inte så rockigt alls. Det görjade i fredags så jag trodde jag fått magsjukan för jag fick spy på morgonen, sen så vart det bättre på lördagen men de fortsatte på söndagen igen, vette fasen vad det är men ont gör det o illamående känner jag mej. Men men, vilar magen och äter nyttiga saker för magen så ska det nog gå över :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln