Vatten-76webb

Magjävel..

Sorry för dåliga uppdateringen allihop. Ligger hemma med ont i magen o illamående idag, inte så rockigt alls. Det görjade i fredags så jag trodde jag fått magsjukan för jag fick spy på morgonen, sen så vart det bättre på lördagen men de fortsatte på söndagen igen, vette fasen vad det är men ont gör det o illamående känner jag mej. Men men, vilar magen och äter nyttiga saker för magen så ska det nog gå över :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln