Vatten-76webb

Stressigast i kommun typ

Gud vad jag är en stressad människa, fy fan asså, fattar inte att jag orkar med mej själv ibland!
Igår så jobbade jag dagstid, direkt efter så stack jag till apoteket snabbt åt mormor, sedan direkt till Karlstad med Jossan och en till tjej för att kolla på Ikea för att Jossan skulle göra fint på sin balkong. Sedan så hann vi med lite andra affärer, jag sprang in en snabbis på H&M och blev kär i magkorta linnen så köpte två stycken, o sen sprang jag in på Skopunkten o hittade ett par kängor i camouflage som jag köpte också så fick med mej lite nytt hem, Är inte ofta man shoppar så var kul att hitta lite grejer, och var jättekul att få umgås med tjejerna o ha en dag i Karlstad med, var längesedan man tog en shoppingtur där :D Efter Karlstad så drog jag, Jossan o Terese ut på en timmes promenad, o sen drog jag o terese på gymmet o körde på i två timmar, sedan var det att dra hem, duscha o sätta sej i soffan för första gången på dagen vid typ halv tolv på kvällen :D Sen var det bara sova o upp o jobba igen.

Idag blev det mormor direkt efter jobbet o umgås med henne ett tag, hon har precis kommit hem från sjukan så satt där o tjatade, käkade o färgade håret faktiskt! Men det tog typ inget på mej, testade en ljus guldblond nyns men de vart väl minilite i skillnad bara.
Efter det drog jag hem, drog direkt till Jossan som hade en GRYM present till mej, nämligen en baslåda med slutsteg! Kommer bli så jävla awesome i Amazon sen, ska dunka som satan ;) Så det var superjäklaschysst verkligen! Direkt efetrdet drog jag till gymmet o körde armar, sedan direkt till solariet, sedan dusch o städa, diska o plocka undan lite o NUUUU vid 23 så kunde ja sätta mej igen :D
Så nu tänker jag sitta här en stund o varva ner asså, måste dra ner på tempot lite :) Känns fan som jag till o me skriver stressat haha, andas iiiiiiin, andas uuuuuut :D Har faktiskt stretchat o kört yogaövningar efter varje gympass med terese denna veckan, jag som ALDRIG stretchar :D Skitbra att hon är med mej ibland så man får drab ner på tempot o köra lite yogastyle o förhoppningsvis bli lite vigare på köpet ;) Hoppas jag får en bra sömn inatt, har inte sovit bra på två nätter, har vaknat typ fem gånger per natt, asdrygt! Så snälla, ge mej sömn inatt, please?


Sjukt nog så har jag ju hunnit ta lite bilder med i all min hast idag ;) I ett av mina nya snygga linnen från MMSports.se De har så sjuuukt mycket snygga träningskläder :DOooops, dessa bilder var ni inte beredda på va? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln