Vatten-76webb

Tränat klart för dagen :)

Då går man precis hem från gymmet, lyckades komma iväg i någorlunda bra tid idag, gött som faen! Blev enbart magövningar idag faktiskt, var så satans längesedan jag körde mage så kände verkligen att idag behövde den verkligen få sitt ;) Nu blir det torsdagsmys med Jossan o Terese, ska bli fint det :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln