Vatten-76webb

Helg!

Japp nu tar jag fan helg, så jävla underbart! :D Bra vecka på jobbet, som avslutas med solsken o värme, och nu sitter man på ett tåg påväg till Göteborg. Vart hungrig som ett as efter jobbet så blev lite thaikäk precis, och fick me mej en sån där Fortune cookie, vågar jag öppna o läsa tro? ;) Kanske står nått helt galet :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln