Vatten-76webb

Helg!

Japp nu tar jag fan helg, så jävla underbart! :D Bra vecka på jobbet, som avslutas med solsken o värme, och nu sitter man på ett tåg påväg till Göteborg. Vart hungrig som ett as efter jobbet så blev lite thaikäk precis, och fick me mej en sån där Fortune cookie, vågar jag öppna o läsa tro? ;) Kanske står nått helt galet :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln