Vatten-76webb

Blivit med cykel ;)

Fullt ös medvetslös är det som gäller för mej som vanligt, därför jag inte hunnit blogga så mycket i helgen och idag, men det ska det bli ändring på! Kom ju hem från Göteborg idag, jag hann verkligen bara innanför dörren, blanda en proteinshake och slänga i några proteinkakor i väskan o sen dra till jobbet direkt o jobba kväll. Gick riktigt bra på jobbet idag, de har de gjort båda förra veckan o idag så det känns riktigt gött faktisdkt, haft bra energi alla dagarna. Hade supertur o fick skjuts hem från jobbet, o sen så drog jag till Maxi o handlade lite åt min sjukling till granne och passade på att handla lite käk till mej själv också så nu är kylskåpet fyllt igen. Massor av ägg o massa kvarg som vanligt, och mycket sallad och tonfisk fick det bli, det står jag mej på ett tag ;)

Direkt när jag kom hem så hade jag fått napp på min efterlysning av cykel av en jobbkamrat, så hon kom förbi med en cykel till mej så nu har jag äntligen cykel, ska bli underbart att cykla till jobbet och slippa åka buss! Går ju fan fortare med cykel och så får man lite motion på köpet, klockrent! Gäller bara att skaffa cykellås nu bara för i den här tattarstan får man ju inte ha nått ifred om man har det olåst :D
Sedan lagade jag mat och hetsstädade samtidigt, och nu har jag äntligen fått i mej käk och kan ta en lugn stund i soffan, fast jag är hyperaktiv fortfarande :D Fattar inte vad det har varit med mej på sistone, har fått sån bra energi, orkar så mycket mer än i vanliga fall. Förut så sov jag alltid direkt efter jobbet o var helt död men nu på senare tid har jag verkligen dampat loss hela dagarna, riktigt skönt faktiskt!

Känner mej fan nästan fet efter min helg i Göteborg haha! har ätit så sjuukt mycket, och sjuukt mycket go mat så det finns fan inte :D Grillat blodigt kött, buffèer och efterätter och allt möjligt så har varit i allmän matkoma hela dagarna därborta haha. Det har varit en så sjukt underbar helg överhuvudtaget, legat på klipporna i Marstand ena dagen och tog mej till och med ett dopp i vattnet liksom, rätt sjukt det :D
Tränat har jag gjort med, vart ett fint axelpass på SATS i Göteborg. Jag hann fan inte träna idag så kanske är därför min kropp dampar nu, så imorrn blir det ett gött benpass innan jobbet, ska bli UNDERBART! 


Det känns faktiskt som jag har lagt på mej lite efter Göteborgshelgen, jag måste fanemej testa att väga mej imorgon hos mormor, kanske får en chock haha ;)Min nya cykel ;)Ready for my shower ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln