Vatten-76webb

Nya videos ;)

Då har man jobbat o sitter o gnager på kalla korvar haha. Har slukat 500gram kvarg och ätit tre ägg o är ändå hungrig, så nu går jag loss på korv på det ;)
Min pigghet håller verkligen i sej ordentligt nu för tiden, är pigg från när jag vaknar tidigt till kvällen, känns så underbart! Förr var jag verkligen en zombie efetr jobbet, gick o la mej o sov i typ 2 timmar varje dag, o nu är det full fart istället, helt fantastiskt!
Förutom att man tränat ben idag så har jag städat, tvättat och varit uppe hos mormor o umgåtts med henne en stund också. Sedan tog jag cykeln till jobbet, riktigt gött var det faktiskt. Och cykelturen hem vart inte så jobbig alls, fick ju gå i min uppförsbacke på min gata men annars gick det undan, 20 minuter var jag hemma på och det är helt klart godkänt :)


Innan benpasset idag så tog jag lite benbilder, och lyckades till o med göra en liten video till er också ;)Sedan så vill jag bara säga gonatt till er, sov så underbart allihop ;*

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln