Vatten-76webb

Nya videos ;)

Då har man jobbat o sitter o gnager på kalla korvar haha. Har slukat 500gram kvarg och ätit tre ägg o är ändå hungrig, så nu går jag loss på korv på det ;)
Min pigghet håller verkligen i sej ordentligt nu för tiden, är pigg från när jag vaknar tidigt till kvällen, känns så underbart! Förr var jag verkligen en zombie efetr jobbet, gick o la mej o sov i typ 2 timmar varje dag, o nu är det full fart istället, helt fantastiskt!
Förutom att man tränat ben idag så har jag städat, tvättat och varit uppe hos mormor o umgåtts med henne en stund också. Sedan tog jag cykeln till jobbet, riktigt gött var det faktiskt. Och cykelturen hem vart inte så jobbig alls, fick ju gå i min uppförsbacke på min gata men annars gick det undan, 20 minuter var jag hemma på och det är helt klart godkänt :)


Innan benpasset idag så tog jag lite benbilder, och lyckades till o med göra en liten video till er också ;)Sedan så vill jag bara säga gonatt till er, sov så underbart allihop ;*

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln