Vatten-76webb

Bästa grannarna!

Nu kom man just in från att ha suttit ute på gården o tagit en öl med två av grannarna, och innan det varit o haft torsdagsmys med en annan granne o en föredetta granne :D Måste säga det, jag älskar verkligen mina grannar, bättre kan man inte bo asså! Så skönt att kunna umgås med dom när man har tråkigt o bara dra ner en våning eller två om man vill umgås :) Annars har jag jobbat kväll idag o tränade axlar tidigare idag, o nu blir det sängen. Hoppas det blir lika underbart väder imorrn :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln