Vatten-76webb

Bästa grannarna!

Nu kom man just in från att ha suttit ute på gården o tagit en öl med två av grannarna, och innan det varit o haft torsdagsmys med en annan granne o en föredetta granne :D Måste säga det, jag älskar verkligen mina grannar, bättre kan man inte bo asså! Så skönt att kunna umgås med dom när man har tråkigt o bara dra ner en våning eller två om man vill umgås :) Annars har jag jobbat kväll idag o tränade axlar tidigare idag, o nu blir det sängen. Hoppas det blir lika underbart väder imorrn :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln