Vatten-76webb

Träningssugen som satan

Då kom man just in från en biltur med Jossan, och innan det har vi suttit o kollat ut lite musik till imorgon, för då är det CRUISING! De blir grejer det ;) Fast kommer sakna min Amazon som faen imorgon, den brukar jag ju alltid ha på cruisingar! Men men, den dagen kommer. Önskar man vore lite rikare så hade man haft klart Amazonen redan, får spara lite till sen jävlar SKA den ut o köras i sommar :) Men blir att åka finfint ändå imorgon, Patricia har ju sin jänkare så det kommer bli awesome!

Är så sinnessjukt taggad på att det ska vara imorgon o jag ska till gymmet!? Fattar inte vad det är med mej nu för tiden, är så taggad på att träna så går o tänker på det hela tiden, på hur skönt det ska bli o grejer haha. Så imorgon blir det att köra hårt igen, funderar på om mina ben har återhämtat sej nog för att köras igenom igen ;) Har sinnessjuk träningsvärk i vaderna fortfarande sen sist så jag knappt kan gå så de får vila lite, men benen ska nog få sitt innan cruisingen imorrn ;)

Därför blir det lite benbilder jag bjuder på idag ;)
;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln