Vatten-76webb

Cruising bland annat :)

Då sitter man o chillar efter gymmet. Kändes så jävla underbart att man inte var bakfull idag utan bara lite trött o så. behövde sova en stund på eftermiddagen o sedan piggnade jag till som satan o drog i mej min PWO o drog ner till gymmet o körde ett riktigt gött armpass. Armarna är riktigt matta nu efter, så skönt! Sedan så var jag faktiskt lite duktig o stretchade efteråt med. Var såååå nära på att klara gå ner i spagat men det är en liiten bit kvar, jag SKA klara det! Snart så ;) Kunde det när jag var yngre och gick i gymnastik men sen så försvann det där med åren när man aldrig gjorde det längre. Men snart jävlar ska jag klara det igen! ;)

Var riktigt sköj igår! Gymmade först på dagen o solade, sedan så vart det att knäcka första ölen och cruisa runt redan vid halv fem på dagen. Så det vart en satans massa varv, kolla in snygga bilar o lyssna på musik o gå ut o tjata med folk. Det var en hel del bilar som gled runt på dagen men det avtog kraftigt på kvällen, då var det ganska dött tyvärr. Men det är väl inte så konstigt eftersom polisen spärrar av typ överallt så man inte ens kan åka in i stan, sjukt tråkigt. Därför så hoppade jag o terese av vid Harrys o drog in där ett tag o tog en öl o tjatade med folk, även Jocke o Joey var där så det var sköj! men det var dåligt med folk där med, och saaatans dålig musik! jag var sjukt danssugen men musiken var under all kritik, gick typ inte dansa till ens så då vart man ju superotaggad på det. Harrys brukar annars ha bra musik att dansa till mej nu var det blää. Så vart mest o sitta o prata med vänner istället. Jag drog därifrån vid klockan ett när Jossan kom med patricias Cadillac o hämtade upp mej. Då vart det ett sista varv o sen drog jag hem o lade mej så det vart inte så supersent som det brukar bli på cruisingar :)
Man vart ju aldrig full heller, nästan lite tråkigt det :D Men det blir ju så när man börjar öla så tidigt, det dör ut liksom, men gött det så man vart pigg o kunde gymma idag ;)

Annars idag så gjorde Jossan o jag hemmagjord pizza förut o kollade på filmen White Chicks, o sen var jag uppe hos mormor en sväng o sedan blev det lite städning eftersom vi hade ett stopp hos mej igår o ölade så var lite ölburkar här o var ;)

Jag vart ju inte lite less imorse när jag skulle ta upp sminkväskan ur min väska o märkte att ölen som jag försvarat där i hade fått smygpunka o läckt ut i hela väskan^^ ALLT stank öl som satan, så jävla äckligt :D Så det var bara att spola av alla grejer o byta väska o sminkväska så får man väl slänga ölväskan i tvätten, inte så rockigt att gå o stinka gammal öl ur väskan som en annan sleten alkolist direkt :D

Nu har jag tagit en satans massa bilder under gårdagen så tänkte bjuda på några ;)Sen lite träning har det ju blivit med ;)

Sen så kör vi en VIP bomb på detta eftersom det är helg o allt ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln