Vatten-76webb

Ny bikini!

Uuh det var inte rockigt att vakna imorse, ont i halsen utav helvete och var så hes så jag knappt kunde yttra ett ord! har fortfarande värk o misstänker att det kan ha att göra med att jag suttit i drag när vi cruisade runt kanske, icke braa. Så idag har jag fått vara hemma o haft tråkigt o vila halsen så är det nya tag imorgon igen. Det suger fan ordentligt att ha ont i halsen o må skit när det är gött väder ute, man blir ju så jäkla rastlös med, usch^^

Fick däremot paket från http://gomdajuveler.se/ idag så det var jag ju happy för! ;) En riktigt snygg bikini, love it! Jättefin färg och bara älskar smyckena till :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln