Vatten-76webb

Jävla politiktjafs!

Gud va less man blir när man loggar in på Facebook de här dagarna, de enda man möts av är massa jäkla tjafs om politik och framförallt SD. Jag undrar seriöst hur många statusar man sett nu där det står "Alla som röstat på SD kan ta bort mej som vän"? Så ni menar alltså ifall era bästa vänner, som alltid har varit pålitliga och lojala mot er, har en annan politisk åsikt är er så kan de flyga o fara, bara sådär? Och att "frysa ut" och ta avstånd från alla de som röstar på SD, är inte det likt rasismen om något, att inte kunna acceptera andra?

Nej jag bryr mej inte det minsta om mina vänner röstar på miljöpartiet, socialdemokraterna eller SD, eller gillar eller ogillar fiskbullar, eller älskar/hatar raggarkulturen eller whatever, jag gillar dom lika mycket för de! Tråkigt vore det ju ifall alla var tvungna att tycka likadant..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln