Vatten-76webb

Lite egentid

Nu har man jobbat o cyklat som en stölle hem så man var helt död när man kom hem, konditionen behöver nog bättras en aning kan man säga ;) Men det är fan svingött att cykla till o från jobbet nu när det är så underbart väder, sommaren är sååååå välkommen!

Har just fått i mej lite käk o börjar känna att träningssuget börjar växa....MEN, nu ska jag faktiskt göra mitt bästa för att vila o ha lite egentid o försöka njuta av det en stund. Är verkligen sämst på egentid, gillar inte att umgås med mej själv asså :D
Blir rastlös, drar till grannen eller drar o tränar eller massa annat istället för att ta det lugnt jämt men de måste det bli lite ändring på, egentid är viktigt säger de ju så jag får väl testa.Jag på min cykeltur idag ;)
Sedan så ska ni ju självklart få lite nya VIP bilder också ;) Syns att jag är ett fan av melanotan på dessa va? hehe

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln