Vatten-76webb

Något självkritisk^^

Då har man varit på ett sent gympass ikväll, körde beeen, love it! Fast det är ju inte så rockigt att träna vid den här tiden på kvällarna av olika anledningar^^ Får fanemej börja använda hörlurar nästan....Aja, men det gick fint med träningen, körde knöböj som satan som alltid. Vill så gärna sadla på mer vikter men fegar lite när jag är själv och inte har någon som passar på mej ifall nått skulle hända.

Så är det någon som är taggad på att köra ben med mej på Fitness24 o vill hjälpa mej passa i tyngre knäböj så hojta till, det hade hjälpt en del faktiskt :)


Tycker det är så svårt att se ifall det sker något med benen, man blir så självkritisk när man håller på med detta vill jag lova. Man vill bara ha mer o mer och blir hemmablind som med allt annat. Jag är verkligen sån! Löshåret kan alltid bli längre o tjockare, smink får det gärna bli mer o mer, muskler mer o mer och brunhet också för den delen så jag överdriver lätt allt för jag blir så satans hemmablind :D

Aja, benen ska växa i alla fall, så är det bara :D
Bild från idag ska ni få i alla fall på benens form, för små eller inte ;)
Sedan så har jag ju fått så otroligt snygga bilder från när jag jobbade som värdinna/modell på bilmässan i Elmia nyligen. Passade ju på att plåta med en riktigt duktig fotograf, DeltaPhoto.se, när jag var där, så här får ni se lite bilder från det!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln