Vatten-76webb

Stockholm imorrn

Fan vad jag alltid ska ha massa o göra, så tiden springer iväg utav helvete o jag kommer på mitt i natten att jag måste ju fanemej blogga också! ;)
Har varit hos Izabella o Tommy o gjort supersnygga naglar! Vi började på naglarna sent igårkväll o slutade väl vid 3-4 på natten, och sen fortsatte vi idag med slipningen som var kvar. De vart såå snygga, kommer bli perfekt till plåtningen jag ska på imorgon, jag far närmligen en sväng till Stockholm då, ska bli awesome! Så det blir lite blandade teman på plåtningen så har packat o grejat här, tror de kommer bli sjukt bra bilder asså, känner det på mej ;)
Har varit hos mormor idag också, o sen vid halv elva så drog jag till gymmet o körde axlar o mage, gick superfint!

Lite blandade bilder från dagen :)
Får hoppas ni alla hade en grym nationaldag med ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln