Vatten-76webb

Stockholm imorrn

Fan vad jag alltid ska ha massa o göra, så tiden springer iväg utav helvete o jag kommer på mitt i natten att jag måste ju fanemej blogga också! ;)
Har varit hos Izabella o Tommy o gjort supersnygga naglar! Vi började på naglarna sent igårkväll o slutade väl vid 3-4 på natten, och sen fortsatte vi idag med slipningen som var kvar. De vart såå snygga, kommer bli perfekt till plåtningen jag ska på imorgon, jag far närmligen en sväng till Stockholm då, ska bli awesome! Så det blir lite blandade teman på plåtningen så har packat o grejat här, tror de kommer bli sjukt bra bilder asså, känner det på mej ;)
Har varit hos mormor idag också, o sen vid halv elva så drog jag till gymmet o körde axlar o mage, gick superfint!

Lite blandade bilder från dagen :)
Får hoppas ni alla hade en grym nationaldag med ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln