Vatten-76webb

Twerk video haha

Fortfarande helt död och ont i magen, vad har jag nu gjort för att reta upp den såhär?^^ Men då får det bli att blogga och ta itu med mejl o saker på datorn istället så man får någonting gjort.

Men det enda som rör sej i mitt huvud nu är att jag vill svepa en PWO och gymma som det vore min sista dag på jorden haha, men icke! :D Skulle nog spy om jag försökte mej på något sådant..
Bättre att vila sej frisk så man kan leverera på jobbet imorgon o eventuellt orka gymma efter det om jag har riktig tur.

Jag har ju varit lite sämst på uppdatering känner jag, har ju tagit en hel del bilder o filmat o så under dagarna men inte hunnit lägga upp nått, har ju varit med mormor på sjukhuset o lite sånt så tiden har inte riktigt funnits men ska bättra mej, I promise ;)
Har ju plåtat i helgen och det var mycket hett material som ni självklart ska få se mycket av, vänta ni bara ;)


En spännisbild måste jag ju bjuda på, träningsabsitinens som man har ;)Sen så tänkte jag bjuda på en lite kul video haha, nämligen jag testar på detta med att twerka ;)
Övning ger färdighet säger dom så vi får väl se hur grym jag kommer bli tillslut hehe :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln