Vatten-76webb

Troll^^

Anade att det skulle komma massa hatiska kommentarer på min lilla "muskelbild" i svartvitt några inlägg nedanför, muskulösa tjejer retar alltid upp de små trollen ;)
Det är min kropp och jag gör exakt vad jag vill med den, tror ni verkligen jag skulle sluta träna för att ni skriver att jag är en "muskulös benhög"? Sånt triggar mej bara att träna ännu hårdare för att jävlas ;) Och i 99,9% av alla kommentarer så kan jag sätta jävligt mycket på att de är skrivna av fläskpannor som bara är avundsjuka för att de själva inte orkar lyfta sina feta arslen för att dra till gymmet och därför stör sej på andra som faktiskt sköter sina kroppar.
Jag talar alltså om denna bilden: http://www.sandrareiche.nu/2014/06/13/ny-bild-;)-22211044

Nog om det! Nu är man i Kristinehamn igen efter en härlig helg i Göteborg och i Alingsås, blir att städa lite då lägenheten har sett bättre dagar ;) Sedan blir det jobba kväll, o gym efter det tänkte jag, ska bli gött! Körde rygg igår i Göteborg o det gick fantastiskt bra, var envis o körde på som fan, trots att jag var lite småseg efter ha druckit en del vin dagen innan ;)Nya bilder från plåtningen sist ska ni ju få se, det blev en del barnförbjudna också så de får ni med VIP se ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln