Vatten-76webb

Stop hating ;)

Då var maqn duktig och tog verkligen tag i det där med att gymma efter jobbet. Det värsta man kan göra är ju att dra hem o sätta sej o soffan för då blir det bara att maqn fastnar där, men denna gången så satte jag mej i soffan en stund, drog i mej en PWO och lyssnade på System of a Down utav helvete en stund så jag taggade upp mej själv, och det fungerade måste jag säga!
Körde axlar, för det är det enda stället jag inte har jordens träningsvärk i nu haha. Pinsamt att säga men jag har fan jordens träningsvärk i hela benen o rumpan efter jag var ute o sprang 5 kilometer på lördagskvällen i Göteborg, fan trodde inte man fick träningsvärk efter löpning men jodu helvete, det får man :DKommenterandet fortsätter i hetsk anda här på bloggen upptäckte jag på jobbet förut. Jag älskar verkligen hur "hatarna" försvarar sina kommentarer, verkligen med noll logik varenda gång.
Om man är trygg i sej själv, är nöjd med sin kropp, känner sej säker i sej själv och har ett starkt självförtroende, varför skulle man då gå in och skriver hatiska kommentarer om andras kroppar och utseenden undrar jag? För mej skulle det aldrig ske, vad skulle jag nånsin få ut av att skriva nått elakt om någon annans kropp eller utseende?

Vad skulle jag vinna på det? Är det nån av er som kan berätta det för mej? Ni gör det bara för uppenbart att ni mår dåligt, är avundsjuka och ogillar er själva, och det är ju bara synd om er, man får väl bara hoppas att ni någon gång kan känna er såpass säkra i er själva att ni kan låta bli att bara gå runt o hata andra o andras kroppar och istället vara glada o trygga i er själva istället, jag lovar att det skulle göra er gott!Var bara tvungen att ta en bild i mina nya snygga träningstights från MM Sports innan gymmet förut, love them. There can only be one... ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln