Vatten-76webb

Pörrig VIP m.m ;)

Dööödstrött efter jobbet så hälften vore nog, o nu blir det att städa lite snabbt, packa lite o bege mej till station om en stujd, för nu är det HELG o midsommaaaaaaaaaaaaaaaar, yeey! :D Vet inte vad jag ska göra på midsommar än då men nått sköj hoppas jag det blir ;)

Lite nya bilder ska jag ta o bjuda på eftersom det är midsommarhelg på ingång o allt!Sen så känner jag mej extra generös idag när det är storhelg o allt, så here you go, den pörrigaste VIP bilden jag lagt upp hittills :O

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln