Vatten-76webb

Överlevde midsommar ;)

Då har man överlevt två dagars festande ;) Har varit sjukt kul båda dagarna, hamnade på samma hippiefestival två dagar i rad. Sjukt kul ställe, olika liveband, olika barer, soffor var utställda lite överalld och så fanns det eldar att sitta o värma sej vid. Riktigt mycket folk där, väldigt många som tältade där. Idag har man sovit en del och snart blir det grillat, ska bli sjukt gött!

En bild på en lite sliten jag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln