Vatten-76webb

Överlevde midsommar ;)

Då har man överlevt två dagars festande ;) Har varit sjukt kul båda dagarna, hamnade på samma hippiefestival två dagar i rad. Sjukt kul ställe, olika liveband, olika barer, soffor var utställda lite överalld och så fanns det eldar att sitta o värma sej vid. Riktigt mycket folk där, väldigt många som tältade där. Idag har man sovit en del och snart blir det grillat, ska bli sjukt gött!

En bild på en lite sliten jag ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln