Vatten-76webb

Nya bilder från Elmia ;)

Jahopp idag fick det bli ett samtal till vårdcentralen för att boka tid för undersökning av min stackars mage, för nu har värken kommit tillbaka utav helvete igen. Fattar inte vad det är för fel eller vad jag gör för fel med den^^ Sjuksköterskan jag pratade med hade teorier om laktosintolerans, IBS och magkatarr så vi får väl se vad domen blir den 3 juli. 
Så idag har jag inte kunnat göra mycket alls, sovit en massa o försökt äta men har inte fått behålla mycket av det. Men men, hoppas det går över mer över natten för magont är fanemej ett helvete..

Men nog om min magjävel! Har fått supersnygga bilder på mejlen idag, nänligen bilder från när jag jobbade på bilmässan Elmia och plåtades med Team Insane Racing, suuupersnygga bilder, riktigt bra fotograf måste jag säga. och bruden jag plåtades med var det ju inga fel på precis, supersnygga My ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln