Vatten-76webb

Hår och naglar <3

Go kväll allesammans!
Här sitter man o mår faktiskt lite bättre, inte lika ont i magen nu på kvällen än vad jag haft de här dagarna. Har verkligen försökt vara snäll mot magen nu, inte ätit starkt, druckit kolsyrat o varit allmänt duktig och det verkar hjälpa en del. Dock så är jag förkyld än och ögonen är jobbiga men de går säkerligen över det med :) Blev sjukt rastlös igår på att bara sitta för mej själv o må dåligt så blev ordentligt ompysslad av Izabella o T igårkväll! Izabella fixade naglarna på mej, själva utväxten om man säger, och samtidigt som hon gjorde det så satte T i hårförlängning på mej så det vart värsta lyxbehandlingen kan man säga, blev serverad vaniljkvarg och värktabletter för magen o grejer, riktigt ompysslad om man säger så :D

En bild medan projektet hårförlängning var igång ska ni få se ;)Resultatet ;)Naglarna blev såhär grymma :) Är ni själva sugna på att göra naglar till grymt bra pris så kan ni kontakta Izabella på hennes Facebook.
Sedan bjuder jag även på en liten video på mitt nya långa hår ;)Idag har jag faktiskt bara tagit det lugnt för att vila magen o låta förkylningen gå över. Jag tror jag måste ta tag i det här med mina matvanor på riktigt, känner att jag äter väldigt oregelbundet och alldeles för lite om man jämför med hur mycket man tränar och jobbar. Så mer mat, och bra mat o mer regelbundet, mer träning höhö, mycket mindre stress och mer planering över dagarna hur jag ska fördela sysslorna. Våga säga nej till folk som vill hitta på saker när jag egentligen borde ta det lugnt, o ta hand om mej själv lite bättre. Det är mina mål nu framöver. Och dessutom gå på läkarbesöket den 3 juli så jag får reda på vad det är som är fucked up med min lilla mage :P

Ni får sova så underbart allihop <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln