Vatten-76webb

Från Glamour till Fitness?

Jag förstår egentligen inte det här gnället att det är så fel o töntigt om varför många glamourmodeller bytt bana och inriktat sej på fitness istället?

Alla tjatar om hur töntigt det är att de döper om sina sidor från glamourmodell/modell till fitnessmodell eller liknande istället. Jag tycker istället att det är en bra steg åt rätt håll. Att vara glamourmodell innebär ju många gånger ett osunt leverne (inte ALLA nu men en hel del). Till exempel att man super varje helg och kedjeröker, trycker i sej bakfyllekäk i form av skräpmat, o sen hetsbantar genom att leva på grönsaker på vardagarna, snortar ett o annat på fester, sätter aldrig sin fot på ett gym och är sådär gött spritfeta och dallriga i kropparna även ifall de ser smala ut på bilder.

Är det då inte bättre att de riktar in sej på just att sträva efter att bli fit och hälsosam istället? Byta ut spriten och drogerna till proteinshakes istället, gymma om dagarna, äta hälsosamt och sluta upp med all skit helt enkelt? Borde man inte istället uppmuntra det? Att detta modet som blivit med att vara vältränad gör ju bara folk gott!
Folk börjar tänka efter vad de äter och känner sej mer eller mindre tvingade att träna och bli nyttigare av all hets överallt, det tycker jag är klockrent!
Vad tycker ni själva?

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln