Vatten-76webb

Build some ass ;)

Idag känns magen bättre, har hållt mej till okryddad mat och ätit regelbundet nu varje dag o det har faktiskt börjat bli bättre o bättre, så det kan mycket möjligt vara de som legat bakom min onda mage. Ätit allt för dåligt och oregelbundet, och starkt på det. Men nu blir det att sköta sej ;) Ska testa träna rumpa o ben idag efter en veckas uppehåll från gymmet, får se hur mycket energi man har :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln