Vatten-76webb

Build some ass ;)

Idag känns magen bättre, har hållt mej till okryddad mat och ätit regelbundet nu varje dag o det har faktiskt börjat bli bättre o bättre, så det kan mycket möjligt vara de som legat bakom min onda mage. Ätit allt för dåligt och oregelbundet, och starkt på det. Men nu blir det att sköta sej ;) Ska testa träna rumpa o ben idag efter en veckas uppehåll från gymmet, får se hur mycket energi man har :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln