Vatten-76webb

Gääsp

Fy fan va trött jag är asså. Jobbade kväll igår o sen så sov jag hos mormor på hennes soffa inatt för jag skulle köra henne tidigt till sjukhuset för ett återbesök idag. Så sov dåligt o gick upp klockan sju så känner mej halvt död typ. Sitter o väntar på sjukan nu o halvsover på soffan, blir allt en powernap o gym efter det innan jobbet sen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln