Vatten-76webb

Gääsp

Fy fan va trött jag är asså. Jobbade kväll igår o sen så sov jag hos mormor på hennes soffa inatt för jag skulle köra henne tidigt till sjukhuset för ett återbesök idag. Så sov dåligt o gick upp klockan sju så känner mej halvt död typ. Sitter o väntar på sjukan nu o halvsover på soffan, blir allt en powernap o gym efter det innan jobbet sen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln