Vatten-76webb

Städat som satan typ

Ujuj vad jag har städat här hemma idag, jävlar i bäret säger jag bara ;) Det såg verkligen FÖRJÄVLIGT ut innan^^ Jag fattar inte varför jag aldrig lär mej att sluta slänga kläder överallt i hela lägenheten? Ganska onödigt kan man tycka. Men nu är alla rum städade, skurade och sängkläder bytta o hele köret så nu ska jag verkligen gå in för att hålla det rent! Jag är ju sån som inte låter folk gå in i lägenheten ifall jag har det stökigt så nu kommer det vara lättare att ta hit polare framöver också haha :D

Annars så har jag solat o gymmat idag innan jobbet. Har jobbat extra nu i två dagar så därför har jag varit lite för död efter jobbet för att blogga ordentligt. Körde armar på gymmet idag och det gick finfint, men stör mej utav helvete på att de inte har någon dipsställning eller maskin på gymmet!? Vill verkligen gå in för att lära mej göra många dips så är lite irriterad på att det inte finnas asså. Sen så har jag fanemej solat två dagar i rad nu. Känns som vi tävlar på jobbet om vem som är brunast nu nästan haha :D Och jag känner mej fan blekare än vanligt just nu så nu kör jag igång lite smått med mitt fina melanotan o solar igång det så det händer grejer ;)

Bild på mina jäävla armar efter gymmet, fick gött pump i dom idag! Nya VIP bilder passade jag på att ta efter gymmet med ;)Sen så vill jag avsluta med en så himla bäst låt som jag verkligen spelar om och om igen hela tiden nu! Låten är band annat med i slutscenen på den förjävla grymma filmen Devil Rejects. Så himla skön scen, jag vet inte vad det blir med mej när jag hör låten, blir helt påverkad på nått sätt på grund av den grymma scenen o allt i filmen haha! Se den om ni missat den ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln