Vatten-76webb

Dagsformen efter Donken

Idag var det dagen jag hade mitt läkarbesök för min mage som bråkat med mej ett tag nu så läkaren fick känna lite på mej, kolla hjärtat, lungor, körtlar o grejer och imorrn blir det ta lite prover o shiet så får vi se vad domen blir nästa vecka, ska bli intressant :) Ska tydligen försöka hålla mej undan laktos fram till provsvaren kommit, o ja haaaatar när nån säger åt mej att jag inte får göra nått för då vill jag göra tvärtom :D Har sån sjuk lust att halsa typ fyra liter iskall mjölk just nu haha, men ICKE, nu ska jag hålla mej i skinnet ;)


Annars har jag jobbat kväll och sedan efter jobbet så blev det en vända till Mcdonalds med Jossan, vart sugen på en Mcfeast o company hehe, var ett jäkla tag sen man åt något liknande så tänkte att det var dags nu när man varit så duktig o tagit sej iväg till läkaren tillslut, nån belöning ska man ha ;)Efter jag fetat i mej den flottiga hamburgaren så var jag ju tvungen att ta lite bilder på min dagsform just nu, bara för att liksom :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln