Vatten-76webb

Cola o grejer

Då har man jobbat kväll igen idag, o typ svettats bort vill jag liva, sjuuuuk värme nu asså! Så jag tog o belönade mej nyss att jag jobbat o slitit i värmen med en iskall, riktig jävla cola på Statoil, because I'm worth it! ;) Nu försöker jag tagga till för att städa, får se hur de går! Dagens magbild får det bli med, börjar bli lite brunare tror ja ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln