Vatten-76webb

Cola o grejer

Då har man jobbat kväll igen idag, o typ svettats bort vill jag liva, sjuuuuk värme nu asså! Så jag tog o belönade mej nyss att jag jobbat o slitit i värmen med en iskall, riktig jävla cola på Statoil, because I'm worth it! ;) Nu försöker jag tagga till för att städa, får se hur de går! Dagens magbild får det bli med, börjar bli lite brunare tror ja ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln