Vatten-76webb

Tjejer som retuscherar dit muskler..

Något som är ganska vanligt numera är ju tjejer som retuscherar dit muskler, som egentligen inte existerar. Jag kan förstå att man använder olika filter på Instagram, drar i kontraster för att få mer markerade linjer och mörkare skuggningar av musklernas konturer, men att dra i benen på bredden, axlar och biceps m.m blir ju bara dumt. Det komiska blir ju när samma person som på bilderna ser riktigt tight och fit ut med stora muskler lägger upp videoklipp på sej själv där POFF så är musklerna inte alls synliga, magrutorna existerar inte alls och man har ganska mycker mer fett på kroppen än vad bilderna visar.

Jag själv har ju varit ett stort fan av photoshop, när jag var yngre o lärde mej det så överdrev jag ju rätt friskt, softade huden som en porslinsdocka och höll på för att det var så kul o testa o greja, men det där växer man ju ifrån, de flesta i alla fall. 
Men jag skulle inte våga börja fiffla med kroppen när det gäller att retsuchera dit muskler eftersom då förstör man ju bara för sej själv. Det vore ju bara pinsamt för mej som planerar att tävla i år och visar upp att jag är vältränad på bild, men sen när man stiger upp på scenen så har man inga muskler alls, det vore ju lagomt pinsamt liksom!

En tjej som ofta retsucherar sina muskler har till och med gått till sån överdrift att hon retuscherar dit muskler som inte ens finns. Drar ut musklerna på konstiga ställen som inte ser naturligt ut m.m och då har det allt gått för långt. Varför inte lägga all tid på att gymma o få till den kroppen istället? Visst det kanske tar lång tid och man får kämpa sjukt hårt men det är det SÅ värt i slutändan. För visst vill man väl höra att man ser lika bra ut och är lika vältränad i verkligheten som på bild? Jobbigt vore det ju annars?


Med det så avslutar jag med bilder som Lelle tog på mej när jag tränade sist i Göteborg i mina sjukt snygga nya träningstights från http://www.mmsports.se/ Looove them! Och nej, ingen retusch här haha ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln