Vatten-76webb

Snygg korthållare

Jag vill passa på att tipsa er om en sida med sjukt snygga plånböcker och korthållare, nämligen http://www.planboksbutiken.se/ Är själv sugen på att hitta någon snygg korthållare så man kan rymma alla viktiga kort som gymkort, solkort m.m. Har ju fack i mobilens skal att ha kort i men alla ryms ju inte i den så en korthållare vore verkligen på sin plats känner jag.


Har fastnat för denna, va tycker ni? Vilken färg tycker ni är snyggast? Är sugen på antingen lila eller silver men kan inte bestämma mej :D

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln