Vatten-76webb

Gym på kvällstid is the shiet!

Har ju börjat köra med detta att dra o gymma DIREKT efter jobbet när jag slutat 21 på kvällarna, och det har funkat såååå bäst för mej! Man ska absolut inte åka hem emellan o sätta sej o käka nått för då kommer man aldrig iväg, men gör man det direkt, slänger i sej en banan, några riskakor och sen redigt med PWO så är man astaggad sen ;) Verkligen avgudar den PWOn jag kör med just nu med, den funkar verkligen superbra på mej. Fast tar jag den för sent så kan jag inte sova ordentligt, så den är verkligen SÅ effektiv. Denna använder jag mej av.

I förrgår körde jag rygg och det gick riktigt bra, och igårkväll körde jag axlar, kändes riktigt fint det med, fick grym kontakt och värkte satan asså, riktigt skönt med andra ord ;) Så nu är det slut med det där med att dra mej upp tidigt o stressa iväg till gymmet innan jag börjar jobbet vid 14.30 för det blir aldrig bra när man tränar med stress i kroppen och ständigt kollar på klockan, så gym på kvällstid is the shiet för mej. Hade en liten selfietime igår när jag var på gymmet, det är viktigt det ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln