Vatten-76webb

Gym på kvällstid is the shiet!

Har ju börjat köra med detta att dra o gymma DIREKT efter jobbet när jag slutat 21 på kvällarna, och det har funkat såååå bäst för mej! Man ska absolut inte åka hem emellan o sätta sej o käka nått för då kommer man aldrig iväg, men gör man det direkt, slänger i sej en banan, några riskakor och sen redigt med PWO så är man astaggad sen ;) Verkligen avgudar den PWOn jag kör med just nu med, den funkar verkligen superbra på mej. Fast tar jag den för sent så kan jag inte sova ordentligt, så den är verkligen SÅ effektiv. Denna använder jag mej av.

I förrgår körde jag rygg och det gick riktigt bra, och igårkväll körde jag axlar, kändes riktigt fint det med, fick grym kontakt och värkte satan asså, riktigt skönt med andra ord ;) Så nu är det slut med det där med att dra mej upp tidigt o stressa iväg till gymmet innan jag börjar jobbet vid 14.30 för det blir aldrig bra när man tränar med stress i kroppen och ständigt kollar på klockan, så gym på kvällstid is the shiet för mej. Hade en liten selfietime igår när jag var på gymmet, det är viktigt det ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln