Vatten-76webb

Bildbomb från förr ;)

Tänkte faktiskt vara lite extra generös idag igen, och det tänkte jag vara genom att leverera en riktig bildbomb, från förr ;) Ni vet på den platinablonda tiden där jag verkligen inte var blyg med att plåtas naken utomhus hehe :D Inte för att jag är det nu heller, men det har blivit lite dåligt med sådant på senare tid, kanske borde ändra på det eller vad tycker ni? ;)

Här kommer i alla fall lite äldre bilder ;)

De andra är lite barnförbjudna så de får ni trogna VIPare bara se ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln