Vatten-76webb

Bildbomb från förr ;)

Tänkte faktiskt vara lite extra generös idag igen, och det tänkte jag vara genom att leverera en riktig bildbomb, från förr ;) Ni vet på den platinablonda tiden där jag verkligen inte var blyg med att plåtas naken utomhus hehe :D Inte för att jag är det nu heller, men det har blivit lite dåligt med sådant på senare tid, kanske borde ändra på det eller vad tycker ni? ;)

Här kommer i alla fall lite äldre bilder ;)

De andra är lite barnförbjudna så de får ni trogna VIPare bara se ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln