Vatten-76webb

Nya bilder ;)

Nuuu har jag verkligen gjort mej förtjänst av lite smisk eller vad säger ni? Sämsta uppdateringen ever i bloggen de här dagarna, fy mej! Har försökt lugna ner mej lite med all hets med sociala medier och dylikt nu dock, fick nämligen svar från läkaren att jag är inte laktos eller glutenintolerant eller annat, utan det är all stress och magkatarr gånger tusen som gör att kroppen säger ifrån så rejält, så nu försöker jag lugna ner mej ett par hekto. Skönt att veta vad det är för fel på en nu efter all undersökning, så nu vet jag ju vad jag har att jobba med, nämligen sluta stressa upp mej själv över allt.

Helgen har i alla fall varit riktigt fin! En plåtning med Janne Wiberg har jag hunnit med, kollade även på när massa MM Sports tävlande körde brännboll och sedan vart det middag hos Lelle med flera ur Gladiatorerna och utgång på det, riktigt kul faktiskt! :D Det togs en hel del bilder på det så så fort det dyker upp några så ska ni självklart få se ;)

Delar med mej av några av bilderna jag tog med Janne, körde lite bikini denna gången ;) Bikinin kommer från grymma http://gomdajuveler.se/ :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln