Vatten-76webb

Peniscollage?

Funderar snart på att göra ett collage av alla penisbilder man fåt skickade till sej hela tiden och lägga ut så ni får göra en bedömning ;) Nej men seriöst, vad får ni ut av att skicka bilder på er dase till mej? Vad ska jag med dom bilderna till och tror ni att jag blir helt till mej här borta så fort jag får se en balle? Neeee.
Den nya trenden för killar nu verkar vara att skicka bilder på sina dataskärmar med bilder på mej på skärmen och hela skärmen nedsaggade^^ Hoppas ni får sagg mellan tangenterna så de riktigt klistrar sej fast för er för resten av era liv när ni försöker skriva, urrk..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln