Vatten-76webb

Semester snart!

Ujuj vad de kändes hårt igår på gymmet vill jag lova! Först jobbade jag kväll, o sedan drog jag direkt till gymmet för att köra rygg, för första gången på över en vecka, och det kändes, svettades som ett as på en gång haha. Har ju haft problem med min magkatarr som bråkar med mej så har inte kunnat träna, och idag bråkar den med mej igen, it sucks. Men men, har fått medicin med den så bara att fortsätta med den så hjälper väl den tillslut och försöka sluta stressa upp mej för allt, är verkligen en sstressig jävel och det måste jag lära mej bli av med asså.
För tränas ska det vill jag lova! Ska nämligen börja på ett kostschema snart för att bygga mer massa, ska bli riktgt intressant faktiskt, har aldrig någonsin gått efter kostschema, vägt mat och allt så det kommer krävas diciplin utav helvete från mej men det ska jag allt kunna ordna, hoppas jag ;) Så mer mat, mer o hårdare träning blir det, hell yeah! :D


MEN innan jag börjar med kostschemat så ska jag ha SEMESTER! <3 Jag behöver verkligen det känner jag, bara ta det lugnt, stressa ner och njuta! Så på lördag mina vännerrr, drar jag utomlands och det kommer bli så sjukt jäkla najjs! All inclusive kan jag avsöja att det blir så kommer rulla fram när jag kommer hem, magrutorna kommer vara ett minne blott ;)
7
Och med det får det bli en ny bild från plåtningen med Janne senast ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln