Vatten-76webb

Bilder vid Vänern :)

Kom just på en sak med att jag drar utomlands snart, undrar hur jäkla svart jag kommer bli? :D Har visserligen inte tagit melanotan på över 1,5 vecka sedan så får hoppas man inte blir allt för svart! Ska bli spännande att se hehe.

Tänkte uppdatera er med ÄNNU fler nya bilder, jag har verkligen legat i med plåtningarna på sistone, bäst att passa på när det är så jäkla gött väder hela tiden ;) Nu senast så vart det en liten spontanplåtning med Roland Thomas i Kristinehamn vid Värnern.
Det var så sjukt när jag stod i vattnet o plåtades, jag hade typ fem småfiskar på varje fot som bet mej i fötterna! Sådär smånafsade så det kittlade som fasen :D Kändes som jag var på ett sånt där fiskspa. När jag kom upp ur vattnet så hade de käkat upp allt löst skinn som var på mina skoskav på tårna, knäppt asså, finns det såna spafiskar i vänern eller what? Billigare att gå o ställa sej där än att ta in på spa ju ;)

Så här kommer bilderna, lite i min röda bikini från Gömda Juveler, och även lite nakenbad ;)Nakenbad ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln