Vatten-76webb

Hemmaaaaaa!

Då var man i Sverige igen, skönt faktiskt! En vecka är alldeles lagomt att va borta :) Så nu blir det Fat Camp för mej efter all inclusiven haha ;) Nej då men nu blir det hårdträning vill jag lova! Trodde jag skulle gått upp flera kilon på resan men tydligen bara ett kilo så det var inte så mycket att bråka om ;) Nu blir det strax gym men kommer uppdatera er om resan och vad för spännande som kommer ska på måndagfn senare ikväll ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln