Vatten-76webb

Tv och Radio :)

Då sitter man på hotellrummet i Stockholm o softar lite, imorgon blir det nämligen att vara med i Nyhetsmorgon 06.50 på Tv4 och prata om melanotan, ska bli spännande! :)
Vissa av er har säkert hört att jag var med i P1 på Sveriges Radio i veckan i ett repotage om melanotan, men tänkte ge er som missat det länken här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=5929604Sedan så tänkte jag bjuda på lite bilder från Turkietresan! Var ju i princip OMÖJLIGT att blogga eller vara inne på nätet överhuvudtaget där borta. De hade wifi på hotelet så var inne kanske 10 minuter om dagen, och de 10 minuterna var det så segt internet så man höll på att bli galen haha :D Så därför har det blivit lite dålig uppdatering, men det ska det bli ändrig på ;)
Här kommer lite bilder, och mer kommer det framöver ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln