Vatten-76webb

Melanotan utomlands

Jag tänkte faktiskt ta o dela med mej lite av mina erfarenheter av att ta melanotan och sedan åka på solsemester eftersom jag nyligen var i Turkiet.
Har inte varit utomlands tidigare medans jag använt melanotan så jag hade ingen aning om vilken effekt jag kunde vänta mej riktigt.
Jag tog melanotan en gång veckan innan jag skulle åka, och sedan tog jag en dos dagen innan resan också för att jag skulle få ett bra skydd mot solen där nere, och förhoppningsvis bli lite brunare förstås.
Och jag blev väldigt positivt överraskad kan jag säga! Solen gassade på som helvete där nere, det var runt 35-40 grader i skuggan och jag låg ute på stranden io stort sett hela dagarna o solade och badade, och jag behövde inte använda solskydd en enda gång! Jag blev brunare och brunare och brände mej aldrig.

Hade det varit före min melanotantid så hade jag troligtvis varit röd som en kräfta och flagnat som helvete. Så jag är verkligen så nöjd kan jag säga. Dock så ska man tänka på att det är ingen smart idè att ta allt för mycket melanotan innan man drar iväg för risken kan verkligen bli att man blir FÖR brun. Jag har sett skräckexempel som varit utomlands och tryckt melanotan för glatta livet innan resan som verkligen blivit svarta som natten, och det kanske inte är det man vill riktigt ;) Hur man blandar och även en video på hur man säkrast injicerar melanotan hittar ni på http://blibrunutansol.eu/Här har ni en bild på mej från Turkiet, skapligt brun i alla fall ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln