Vatten-76webb

Vallåkra, Bjuv och träning

Då har man varit o kollat på Vallåkraträffen idag, och det sög rent ut sagt. Sjukt lite bilar att kolla på och vem vill åka o kolla på massa stylade Volvo 740? För det var i princip allt som fanns. Var riktigt stora ytor där det inte fanns några bilar alls så blev rätt förvånad eftersom det skulle vara Skandinaviens största liksom. Nej fy fan, inte värt inträdet ett dugg^^

Vad tycker ni själva som var där? Hiss eller diss?


Eftersom de inte var så mycket att kolla på där så drog vi vidare till Bjuvs Burnout, vilket precis höll på att stänga men hann ändå se en jävla massa fina bilar där. Ångrar att vi inte drog dit istället för Vallåkra asså på en gång asså. Där var det mer min stil på bilar, Cadillacs och Chevor, Mustanger och annat roligt. Hittade en favorit som jag typ dog när jag såg, så sjukt jävla snygg, VILL HA!Här kommer lite fler bilder på bilarna därifrån :)Sedan så blev det mer träning igår i Ängelholm. Körde axlar och bröst o tränade lite på dips. Känns så jävla gött att man blivit bättre på det, förr klarade jag inte ens en men nu klarar jag ett antal och ännu bättre ska det bli! Har som mål att jag ska bli en jävel på både chins och dips så nu är det hårdträning på det som gäller.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln