Vatten-76webb

Inga snygga i Paradise Hotel?

Regn, regn och åter regn, boooring like hell! Har ju denna veckan ut i semester så man kunde ju ha hopats på att få lite sol i alla fall. Skulle tagit med mej lite värme från Turkiet asså, de kan fan dela med sej lite ;)
Det är i alla fall sjukt skönt att man har kommit igång med träningen nu i alla fall. Dock så är det ju såå typsikt att jag åkte på en förkylning så fort jag kom hem från resan som sitter i lite fortfarande så man vågra ju inte riktigt kriga fullt ut på gymmet. Men men, det har gått bra i alla fall, känner mej sjukt nog starkare efter jag tog en veckas vila från gymmet och bara vräkte i mej käk i Turkiet :D Vila är tydligen bra ibland varken man vill tro det eller ej. Är helt inne för detta med chins och dips nu. jag klarar mer och mer dips, men chinsen är jag inte lika grym på kan man säga, och det retar mej. Men klarar åtminstone ett gäng när ag tar hjälp av gummiband så jag är rätt nöjd ändå.

Missade totalt både Idol och Paradise Hotel igår med, men man kan ju inte undgå alla kommentarer om det på Facebook, speciellt om Paradise Hotel! Brudarna är fula och killarna verkar vara tusen gånger värre och alla är missnöjda utavb helvete haha :D Så nu måste jag ju nästan kolla av ren nyfikenhet ;) Jag trodde att Paradise Hotel innebar vältränade hunkar med tatueringar överallt, och smala, tighta brudar med sillisar och långt hår? Men men, det kanske inte gäller år 2014, vi får väl se :D

Tänkte bjuda på lte pörriga bilder från Turkiet, vågar ni kolla? ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln