Vatten-76webb

Laddar inför gym

Först vart det ett promenad för mej för att utforska Göteborg lite på förmiddagen, och nu är det dags för gym! Ska försöka ge mej på lite kondition nu framöver efter vanliga träningen, fan trivs inte att ha gått upp ett-två kilo på semestern haha, jag vet, jag är fjantig men jag vill kunna se de där magrutorna ordentligt när jag tittar på magen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Denise » Hår och naglar :  ”Gammalt inlägg, men väldigt fina naglar! Kram❤”

  • hej » Därför slutade jag på Scandalbeauties..:  ”Fyfan vad ful du är Sandra haha kan inte va lätt o tävla mot några tjejer som se..”

  • Maja » Bubbelpool :):  ”Det är fult att svära!”

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln