Vatten-76webb

Laddar inför gym

Först vart det ett promenad för mej för att utforska Göteborg lite på förmiddagen, och nu är det dags för gym! Ska försöka ge mej på lite kondition nu framöver efter vanliga träningen, fan trivs inte att ha gått upp ett-två kilo på semestern haha, jag vet, jag är fjantig men jag vill kunna se de där magrutorna ordentligt när jag tittar på magen ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln