Vatten-76webb

Regnigt Kristinehamn

Fasen, här sitter man borta i Göteborg o ser alla bilder folk lägger upp på Facebook på översvämningarna i Kristinehamn, helt galet! Vatten upp till rutorna på bilarna och värsta flodarna på vägarna, gött man inte är hemma :D Fast ska dit snart så hoppas det hunnit gett sej tills dess.

Därför tänkte jag bjuda på en lite somrigare bild från Kristinehamn, det kan ju faktiskt va riktigt fint där när väl solen lyser ;)Nakenbad har jag aldrig haft nått emot, såhär har ni ett bildbevis på det från mitt dopp i Vänern i Kristinehamn ;)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Joacim Widén » Min erfarenhet av melanotan:  ”Jocke är en av de mest spännande att få en bättre upplevelse på denna webbplats ..”

  • Nicklas Andersson » Träning!:  ”Hej jag heter Niklas Andersson från Vargön jag vill börja träna men jag vill nog..”

  • Melanotangrossisten » Min erfarenhet av melanotan:  ”Hejsan Sandra! Skulle du vara intresserad av ett samarbete med oss på melanotan..”

  • Thord » Jag, för fem år sedan ;):  ”I love you darling welcome to me in Sweden darling i live in götene vikingagata..”

  • Håkan » Ny bild ;):  ”Tycker du är super sexig ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln